workshops

oeral uiltje (mooiste foto van Nederland!)

Wil jij ook graag leren hoe je mooie en scherpe foto’s maakt? Meld je dan aan voor één van mijn workshops!

Binnenkort zullen er meerdere workshops beschikbaar komen. Niet alleen met roofvogels bij de Valk, maar ook in natuurgebieden en dierenparken.

In samenwerking met De Valk Roofvogels geef ik roofvogel fotografie workshops.

Bijzonder is dat deze vogels, zonder leertjes of riempjes vliegen waardoor je ze op een natuurlijke manier kunt fotograferen. Alle tijd en veel ruimte, zodat er veel gelegenheid is voor uitleg en vragen.

Heb jij dus altijd al deze heersers van het luchtruim eens goed op de foto willen zetten, volg dan deze super gave workshops. Valkeniers Gerard en Bettine van DE VALK ROOFVOGELS hebben een enorme passie voor roofvogels en een indrukwekkende collectie aan prachtige vogels, er zullen in deze workshop dus veel verschillende vogels voor je lens komen.

We werken met natuurlijke en unieke settings, deze maken we zelf en zijn verschillend per seizoen. Ik zorg per workshop voor bijzonder takken, bladeren, besjes of andere mooie props, zodat er altijd verschillende foto’s kunnen worden gemaakt.

We gaan portretten maken, maar ook vliegende vogels gaan we vastleggen. Vanzelfsprekend kijken we ook naar compositie, diafragma en sluitertijd en het gebruik maken van het licht, zodat je bijvoorbeeld beter bent voorbereid waneer je zelf vogels of dieren dieren in de natuur gaat fotograferen.

Deze gave workshop is voor de beginnende en gevorderde fotograaf. We gaan er voor zorgen dat je met mooie foto’s thuiskomt!

*Mooiste foto van Nederland 3-11-2021
*publicatie ZOOMNL en
*Zo mooi is Nederland

Beschikbare data:

Vrijdag 26 juli 09:00 tot 13:00 uur VOL

Zaterdag 31 augustus 09:00 tot 13:00 uur

Vrijdag 20 september 09:00 tot 13:00 uur

Zaterdag 12 oktober 09:00 tot 13:00 uur

Vrijdag 18 oktober 09:00 tot 13:00 uur

Zaterdag 9 november 09:00 tot 13:00 uur

Zaterdag 7 december 09:00 tot 13:00 uur

Vrijdag 13 december 09:00 tot 13:00 uur

Workshops in een besloten groep, of individueel zijn mogelijk, neem contact op voor meer informatie.

Boeken: neem contact op via info@offleashphotography.nl of telefonisch 0629070456

Programma:

Ontvangst met koffie/ thee en iets lekkers ondertussen kunnen we kennis maken met elkaar en gaan we alvast wat vertellen over de vogels en natuurlijk het fotograferen.

We gaan beginnen met de workshop. Er is ruimte genoeg om de vogels goed op de foto te kunnen zetten. Uiteraard ga ik je daarbij helpen en hoe meer vragen je stelt, hoe beter ik je kan helpen.

Er zal nog eventueel een kleine koffie pauze volgen, waar we kunnen bespreken wat we tot dan hebben gefotografeerd, daarna vervolgen we het programma met het fotograferen en sluiten we af met soep en broodjes.

Kosten € 95,00 per persoon

Locatie : Locatie : Lunteren, Hammerdijk 2, 6741JK